Вижте всички статии

Игра на страст с Aubade и Кристиан Лакроа

 

От носталгията за Версай до тайните на кралица Мария-Антоанета. Пленителна дантела и флорални мотиви, изкусно замислени като символ на съвременните парижанки. Равновесието между двете вселени се ражда в новата капсулна колекция на Aubade. Екстравагантните модели са създадени от дизайнера Кристиан Лакроа, за да разпалят съблазнителен огън и да превърнат бельото в социален атрибут. 

 

Сутиен с пуш ап ефект EXQUISE MARQUISE OperaМитичната колекция Idylle Parisienne на Aubade е интерпретирана от Лакроа, за да отключи ребус от силни страсти. А кодът за тях се крие в дантелата, която носи усещане за минало, и феерията от нюанси: от искряща фуксия през величествено лилаво до марсала и вечно черно. Деликатните материи като сатен и коприна чувствено затоплят тялото при всеки допир, а погледът трудно се отдръпва от изкусителните линии. 

 

Става още по-горещо, щом изберем сутиен с повдигащ ефект Entrevue Secrète в стилно черно и интригуващи триъгълни детайли, нежно обгръщащи деколтето. Така неусетно си припомняме, че женската магия е необяснимо изкуство. Също като театъра, чието усещане дизайнерът пресъздава с помощта на колани за жартиери като Boite a Desir. С лекота тялото се превръща в изящна скулптура благодарение на модела Exquise Marquise, който можем да носим дори без презрамки. Подхожда си с неустоими бикини или прашки в син аристократичен цвят.

 

И докато сетивата ни започват да режисират всеки следващ момент, Aubade се превръща в достижима мечта. Избирайки точния модел за себе си, всяка дама ще се почувства самоуверена, секси и шик като френска богиня на любовта.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари