Вижте всички статии

Seafolly представя новата си лятна колекция с участието на супермодела Тони Гарн

Австралийската марка за бански костюми Seafolly се цели високо със старта на своята нова кампания за лятото 2018 г. с участието на международния супермодел Toni Garrn.
 

Гарн следва стъпките на Джиджи Хадид, Джес Харт и Миранда Кер които вече бяха лица на модния бранд, Моделката работи работи за някои от най-големите имена в модната индустрия, сред които са Calvin Klein, Ralph Lauren and Dior, а през 2013 г.

В новите снимки, публикувани тази седмица, немският модел представя редица модели бански костюми в топли, земни тонове, лъскави линии и очарователни принтове.

Обширната колекция, предназначена за плаж, фитнес и дори за плажните клубове, е разделена на следните пет теми:
 

Пустинно племе
Пачуърк принтове с летни нюанси в огнени цветове. Принтове с пера, черупки и бродерии.

Jagged Geo

Абстрактните геометрични тенденции, вдъхновени от модернистичния дизайн, се материализират в историята на Seagolly's Jagged Geo. Този модел е отражение на фрагментирана вода и светлина, вплетена в класически европейски жакард, който се отличава с два цветови палитра от блустон и кехлибар. 

Inka Stripe
Преосмисляйки най-обичаната морска тенденция, този сезон Seafolly актуализира популярния си базов модел със френско монохромно рае. 

От залез до изгрев
Кадифе, основна тенденция в бельото, ще откриете този сезон в банските костюми на Seafolly. Ретро, с еластична лента и пясъчно розови нюанси.

 

Любовна птица
Носталгична и женствена история на очарованието и романтиката на стария свят се съчетават в този модел. Новата романтична тенденция  са принтирани цветя върху прасковен фон.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари