Политика за поверителност GDPR

Добре дошли в уеб сайта mylingerieby.com.


В mylingerieby.com се ангажираме да защитаваме и уважаваме личните ви данни. Това известие определя основната информация относно mylingerieby.com и как ще бъдат обработвани всички лични данни, които ни предоставяте. За по-подробна информация относно начина, по който използваме вашите данни и вашите права относно вашите данни, моля, прочетете пълната ни политика за поверителност и Cookie Policy. За всяка друга информация относно нашите услуги, моля, вижте нашите Общи условия.


Ако искате да получите повече информация за това как събираме, използваме и съхраняваме вашите лични данни, можете да се свържете с нас по всяко време, като изпратите имейл на info@mylingerieby.com

Какви лични данни събираме и защо?


Ние събираме вашите лични данни, когато поръчвате, обаждате се на нашия екип за обслужване на клиенти, регистрирате се за нашите маркетингови съобщения, преглеждате нашия уеб сайт или използвате другите услуги, предлагани от нашия уебсайт (www.mylingerieby.com). Данните, които събираме, съдържат подробности, които ни предоставяте, като вашето име и фамилия, както и адресите за доставка и фактуриране. Също така събираме данни за навиците ви за пазаруване и страниците и продуктите, които сте посетили. 

 

Използваме тези данни, за да:


 Вземем вашите поръчки, обработим плащанията и доставим закупените от вас стоки;
 Предоставим допълнителни услуги, които сте поискали, като нашите маркетингови съобщения или бюлетин;
 Даваме ви достъп до услуги, запазени за регистрирани потребители;
 Осигуряваме Ви помощ чрез нашия екип за обслужване на клиенти;


В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние може също така да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация.

Ние поемаме отговорността да осигурим неприкосновеност на вашата лична информация. Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от Вас продукт или на законово-упълномощените лица. 


Не е позволено непълнолетни лица да дават лични данни в сайта на електронния магазин без разрешението на своите родители или настойници.

Колко дълго съхраняваме вашите данни?


Ние няма да запазим вашите лични данни за по-дълго време, отколкото е необходимо за изпълнение на целите, за които сте предоставили личните данни, освен ако законът не позволява или изисква да го запазим за по-дълго време. 

Ние съхраняваме Вашите лични данни за срок не по-дълъг от съществуването на профила ви в уебсайта или период равен на ползваната услуга. След изтичането на този срок полагаме необходимите грижи да изтрием и унищожим всички Ваши данни, без ненужно забавяне.

Ние ще Ви уведомим, в случай, че срокът за съхранение на данните е необходимо да бъде удължен с оглед изпълнение на целите, изпълнение на договора или друго.

Вие можете да коригирате или попълните неточните или непълните лични данни, свързани с Вас директно през Вашия профил в уебсайта или с отправяне на искане до фирмата.

Вие имате правото да поискате изтриване на свързаните с Вас лични данни, а ние ще ги изтрием без ненужно забавяне, когато е налице някое от посочените по-долу основания:
- личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани;

За да упражните правото си на „изтриване“, Вие следва да подадете писмено или електронно искане, както и да удостоверите своята самоличност и идентичност с лицето, за което се отнасят данните.

Вие можете по всяко време да изтеглите данните, които се съхраняват и обработват за Вас във връзка с използване на услугите на фирмата, чрез премахването им директно през Вашия профил или с искане по имейл.

Лица, на които предоставяме личните ви данни

За извършване на доставка на закупени артикули до посочен от потребителя адрес (имена, тел. номер и адрес за доставка или адрес на офис на куриерска фирма), ние предаваме необходимата информация към съответния доставчик на куриерската услуга, който обработва Вашите данни за целите на извърване на услугата "доставка до клиент".

В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:


Наименование: Комисия за защита на личните данни 

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2


Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2


Телефон:02 915 3 518 

Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg 

Уеб сайт: www.cpdp.bg