Вижте всички статии

Тайните на вкусните целувки

1 – Не се притеснявайте! Колкото повече се притеснявате, толкова повече мускулите  на ви се сковават и цялата работа с целуването не се получава добре. Отпуснете се, усмихнете се и се отдайте на момента!

2 – Разкошен аромат и вкус – заложете на вкусно блаженство и пробвайте някои от специалните бонбони за целувки на Bijoux Indiscrets с аромат на череша, ягода или праскова. Няма нищо по-вълнуващо от една наситена и вкусна целувка, която кой знае – може да прерасне и в още нещо…

3 – Прегръщайте се – не забравяйте да докосвате своя партньор, докато се целувате! Няма нищо по-красиво и романтично да се отпуснете и да сплетете ръце или да се прегърнете силно и страстно.

4 – Чувство за хумор – не забравяйте максимата, че смехът лекува всичко! А в любовта казват, че най-силно сплотени са тези двойки, които се смеят заедно. За това ви предлагаме да разнообразите любовните си игри, например с една двойна близалка! Можете дори да си направите предизвикателство: кой пръв ще изяде свята част от лакомството! 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари