Вижте всички статии

В добра форма за лятото

1 Пийте вода! Кафето и фрешовете не се броят, още по-малко газираните напитки – залагайте на вода – минимум литър и половина на ден. Водата хидратира тялото, помага за изхвърлянето на токсините, а не на последно място – държи ни сити, защото често гладът и жаждата се усещат по еднакъв начин. За това преди да похапнете нещо – пробвайте да изпиете чаша вода.

2 Залагайте на свежите плодове и зеленчуци! Често посягаме към пакетираните храни – вафли, чипсове и др., а най-доброто решение, когато искаме да хапнем нещо са свежите плодове и зеленчуци.

3 Стълбите пред ескалаторите и асансьорите – използвайте стълбищата, всеки път, когато можете – ще се изненадате колко добре ще ви се отрази ежедневното качване и слизане по стълбите!

Дрехите от колекцията BonBon Yoga са изработени от естествени, висококачествени и дишащи материи, а за функционалността на моделите са ползвани насоките на водещи йога инструктори, за да се гарантира максимален комфорт по време на спорт 

4 Спортувайте - спортът гарантира не само стегната фигура, но и добро здраве! Изберете си спорт, който ви допада – или най-добре няколко, редувайте ги и вижте как влизате във форма, докато се забавлявате!

5 Прекарвайте повече време навън и най-добре в природата и планината. Използвайте хубавите и дълги топли дни, за да правите преходи и да си организирате екскурзии сред природата и в планината – ще дишате чист въздух, ще се разтоварвате и ще се поддържате във форма!

6 Медитирайте! Доказано медитацията сваля нивото на стрес, а колкото по-ниско е нивото ни на стрес сме по-енергични и имаме желание за весели и приятни забавления, като спорт и разходки сред природата, вместо да похапваме нервно и ненужно.

Красиви опаковки, възбуждащи и съблазнителни аромати, висококачествени съставки, без консерванти, парабени и изкуствени оцветители – колекцията Bijoux Indiscrets е най-добрия билет за любовно пътешествие! 

7 Наслаждавайте се на живота. Научете се са се отпускате, да се радвате на живота си, да обичате себе си и близките си хора. Препоръчваме да отделяте и повече време на страст и романтика с любимия си човек, да експериментирате и да се радвате на любовта си!

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари