Вижте всички статии

3 златни правила как да пазим бельото си!

Следвайте тези три леснички правила, за да изглежда бельото ви винаги добре и да го запазите в добър вид възможно най-дълго!

Никога не носете един и същи сутиен два поредни дни! Сутиените са изработени от различни материали, но ластикът и еластичните материи са най-много. За това не забравяйте, че след еднодневно носене трябва да дадете на сутиена си поне 24 часа почивка, за да могат ластиците и еластичните материи буквално да си починат и да върнат първоначалната си форма. Ежедневното носене на един и същи сутиен уврежда много бързо еластичността на материите, те се разтеглят по-бързо и това е най-честата причина за износването и разкъсването на нишките и материите на бельото ви!

 

Забравете за центрофугата и силното изстискване! Избягвайте да перете в пералня машина, особено на програма със силна центрофуга, финото си бельо – това е гаранция за най-бързо разкъсване на нишките и ластиците. най-добре е бельото да се пере на ръка, с накисване и съвсем леко изстискване. За най-добър ефект – сушете финото си бельо поставено легнало на простора върху хавлиена кърпа.

 

Съхранявайте правилно – легнало внимателно сгънато! Не забравяйте, че усукването на коланите на сутиените също води до тяхното разтягане, разкъсване на нишките и съответно преждевременното им износване. Съхранявайте бикините си сгънати, а сутиените си породени един за друг или закачени на закачалки, ако имате достатъчно място в гардероба, подобно на начина, по който ги подреждаме в магазина ни в София – BonBon Lingerie – на партера, точно срещу главния вход на City Center Sofia.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари