Вижте всички статии

Страхотни новини за феновете на красивото бельо!

За сега трите нови за българския пазар брандa са налични в магазин BonBon Lingerie на ул. Леге № 10, като скоро ще бъдат и достъпни и в онлайн магазина – www.bonbonlingerie.bg.

Клиентите на BonBon Lingerie вече могат да закупят колекциите есен-зима 2015 г. на трите бранда: L'Agent by Agent Provocateur, Stella McCartney Lingerie и Heidi Klum Intimates. Тези брандове са известни не само с налагането на модата в производството на бельо, но и с високото си качество и изработка от материали, които не са тествани върху животни и отговарят на най-високите европейски стандарти за качество.

Не пропускайте възможността да посетите BonBon Lingerie, ул. Леге № 10 и да вземете своята поименна клиентска карта, с която можете да се възползвате от намаления дори на новите колекции. Можете да попълните формуляра за издаване на клиентска карта и онлайн.

BonBon Lingerie продължават да радват своите клиенти в страната с изключително добра селекция на марки и колекции, като тази есен-зима се залага на женственост, сексапил, нежен сатени, красиви ръчни дантели и романтични пастелни тонове. В студения сезон преобладава черното, особено в колекциите на L'Agent by Agent Provocateur – Odessa, Vanesa и Marisela.  

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Dan
    I really like your site, you have some wnerodful photos. I have bookmarked you and look forward to keeping up-to-date. It truly is a good blog.
    Отговори ›
«1»