Вижте всички статии

Само по пижама - от Коко Шанел до Кейти Пери

От комфортност в спалнята до свръх моден аксесоар – в това се превърна пижамата в наши дни. Удобното модно течение да я носите, когато си поискате,  продължава да бъде все така актуално. След като официално световните дизайнери обявиха бельото като акцент на пролетта и лятото на 2016 година, да излезете навън със стилна пижама си е направо задължително.

Френската дизайнерка Коко Шанел обожвавала да се разхожда на плажа по пижама, носителката на Грами Тейлър Суифт пътува навсякъде със своето любимо спално бельо, Кейти Пери и Мария Шарапова също не се притесняват да покажат своите пижами и да се разходят с тях. Ако и ти си една от тях и смяташ, че така по-ярко ще изразиш своята индивидуалност – възползвай се от нашите съвети как да изглеждаш ослепително.

 

  1. Носи нощницата с непоколебима убеденост, безгрижно перчене и яка доза показност. Помните ли първата среща на Коко с лорд Артър във филма “Коко преди Шанел”? Той я видя рошава, по сатенена пижама, и каза: “Много сте елегантна.” И така си и беше.

  1. Дизайнът и кройката са всичко, особено когато носиш пижамата или нощницата в публичното пространство. И не забравяй едно много важно правило - винаги един размер по-голяма, така че да не прилепва към тялото. Безупречни, свободно падащи сатенени или копринени панталони, нощници.

         

  1. Аксесоари. Много и ефектни аксесоари, привличащи внимание! Блестящи коктейлни пръстени, блестящи кристали, масивни висящи обеци, дълги колиета, дори шапки.

           

  1. Пижама/нощница + ниски обувки = абсолютно невъзможна комбинация. Избягвай да съчетаваш тази комбинацията, защото искаш да изглеждаш стилно, нали?! Обуй обувки на висок ток! Чифт заплашително високи токчета е твоят ключ към това да изглеждаш ослепително!

           

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари