Вижте всички статии

Дебютната колекция „Heidi Klum Swim”

Дебютната колекция „Heidi Klum Swim” черпи вдъхновение от Италия, от лазурните брегове на Амалфи до калдъръмените пътища на Тоскана и сладките сладоледени нюанси на Рим.

Колекцията предлага съблазнителни принтове с деликатни флорални мотиви в сладникаво-пастелни тонове, удивителни геометрични форми и подчертано контрастиращ шевове. Слънчевите тонове като диня (Watermelon) и езерно синьо (Lake Blue) се открояват върху чисто бяло (fresh White) и наситено черен ирис (deep Black Iris).

Пищните декорации отвеждат колекцията от всекидневното към необикновеното. Дамите могат да черпят от изобилието на размери и кройки и да създадат стилна колекция от основни модели бански костюми, подходящи за всеки повод, място и начин на живот. 

„Heidi Klum Swim” е специална колекцията в категория бански костюми. Предлага многообразие от кройки в класически стил до модели в ярка палитра дръзки тонове, в неутрална гама и изящни щапми. Бутиковите елементи и детайли придават модерен стил и уникалност на линията.

Творческият директор, Хайди Клум, символизира духа на безкрайното лято. Хайди е модна икона и нейната визията и мисъл проникват чрез подвижността и жизнеността на колекцията. Създадена, за да бъде едновременно съблазнителна, стилна и удобна за носене, колекцията „Heidi Klum Swim” е отражение на ненадминатият й опит в модната индустрия. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари