Вижте всички статии

Open Bra или ползи от отворения сутиен

Една от нашите мисии в BonBon Lingerie е да бъдем полезни, да ви помагаме да направите най-добрия и информирам избор и да ви показваме нови или малко познати у нас модели и аксесоари.

Днес ще ви представим т.нар. отворен сутиен или open bra, който е добре познат и разпространен на запад, но тук сякаш това е тема табу… За това сега обстойно за ползите и начина на употреба!

Не само секси аксесоар

Отвореният сутиен може да бъде много секси, но не това е най-важното – той е удобен и комфортен колкото обикновен сутиен с банели, като обхваща и повдига гърдите в основата им, без да ги пристяга допълнитено. Подходящ е за дами с по-малки до средни гърди.

Идеален за големи деколтета!

Случвало ли ви се е да имате елегантна вечерна рокля с по-изрязано деколте и дантелите на всичките ви сутиени да стърчат? Е, ако ви е познат този феномен – то с отворения сутиен избягвате този риск! Този тип сутиен оформя и повдига бюста, като същевременно остава дискретно невидим!

Неочаквана употреба

За тази неочаквана употреба разбрахме от наша клиентка, претърпяла двойна мастектомия, заради едно от най-коварните заболявания – рак на гърдата. Сега дамата има силиконови импланти, които по нейните думи отговарят на предишния размер на гърдите й, но имат нужда от (цитираме буквално) „допълнителна грижа“. Дамата си закупи отворен сутиен, за да спи с него, тъй като придържа гърдите й и тя се чувства по-комфортно.

Надяваме се, че сме били полезни!

Очакваме да ни споделите дали сте пробвали или носили отворен сутиен и как намирате този модел! 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари