Вижте всички статии

Съблазни на Свети Валентин с My lingerie by Provoke

 

Получи специален подарък от Bijoux Indiscrets за всяка покупка над 50 лева

 

 

Предизвикателната игра този Свети Валентин следва три линии: пленително бельо, интимни аксесоари и чувствени аромати. Кодовата дума е нощ: започва от врата с кожено колие Maze, нежно спускащо се между гърдите, и стига до впечатляващия сутиен Amalea на L'Agent by Agent Provocateur. Тоталната визия е завършена с колан за жартиери и бикини, които разширяват зениците ни. А за да бъде преживяването запомнящо се, добавяме няколко капки от аромата L'essence du Boudoir.

Любовта обаче има много лица, а най-нежното от тях включва позлатена  френска дантела, с ретро завършек и в комбинация с чувствена коприна. Това е сутиенът с повдигащ ефект Gigi Antoinetta от бранда Pleasure State. В допълнение със секси бикини в цвят кайсия удоволствието се превръща в естествено и постоянно състояние. И докато романтиката завладява, бляскаво попълнение украсява китките ни, за да "целуне" рамката на леглото и да остане там поне в нощта на Купидон. Заключвайте сърца със златисти белезници и се оставете на емоцията. Словото, погледът и волята със сигурност бледнеят пред силата на страстта и любовта.

Докосваме го леко, за да усетим нежността му. Обгръщаме се в цветовете на нощта и се оставяме да бъдем обект на желание. Хубавото бельо не се нуждае от много време, за да се превърне в нашата втора кожа. Традиционно се крие под дрехите, но традициите вече не са това, което бяха. Днес няма правила. Бельото от My Lingerie by Provoke е направено, за да съблазнява и да бъде показвано.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари