Вижте всички статии

Мъжка страст с универсален размер by My Lingerie by Provoke

 

Не е вярно, че емоциите на мъжете се събират в пакет. Разнообразието на мъжкото присъствие е като необятния вътрешен свят на жената. Всяка мисъл е с особена шарка, всяко чувство е с различен цвят, всеки характер с уникална материя. Но всички те имат универсален размер либидо, когато се отнася до категоричното намерение да изразят любовното си настроение. За да нарисуват уникална, неуловима за сетивата на другите, картина на страстта, първо трябва да поиграят с въображението на жената.

 

 

А женското въображение  се възбужда от бельото…Различното бельо е различно преживяване. Пролетта ви примамва да нарисувате вашата картина на страстта. Създавайте уникални емоции без повод, като разнообразявате любовната атмосфера – нежно и деликатно с мъжки боксер Late Polka, спортно и енергично с "Трендс овър тайм нави", или бурно и лудо с "Пънк скул".

А всяка жена може да  добави малко цвят бордо върху картината на страстта с новите модели от колекцията на Bon Bon Lingerie  - дантелен сутиен Burgundy Blush или бикини Burgundy Blush.

Всичко хубаво е във вашите ръце…

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари