Категории

Всички категории
Начало Марки

Марки

«1»

Moschino

Moschino е култова италианска модна къща, известна с препратките си към поп културата, със закачливото си настроение и ярки принтове.

Криейтив директор на марката е Джеръми Скот.

90
продукти

Bordelle

BORDELLE е английска луксозна марка основана от Александра Попа в Лондон през 2007 г. Нейното френско име, носейки на модната къща "лоша репутация" е иронично намигване между секс и мода. Амбицията е да остане независима модна марка и да изтрие бариерите между дрехи и бельо като предлага бельо, което може да покажете, и да разбъркате лукс с чувственост. Естетиката на BORDELLE се корени в една уникална техника, която съчетава еластични сатенени ленти и разнообразие от материи, за да се създаде емблематичните парчета, подчертаващи чувствеността. Марката се характеризира със стилове, които подчертават силуета.

20
продукти

Maison Close

Maison Close: повече от марка, философия и начин на живот.

От 2006 г. насам колекциите на мосю Льо Франс вдъхновяват новата импулсност за бельо от висок клас.

Богати и чувствени колекции, които прославят женското и създават желание, без да пренебрегват същественото понятие за комфорт.

37
продукти

Stella McCartney

Колекцията бельо на Stella McCartney е произведена от луксозни материи – най-добрата коприна, органичен паммук, дантела и копринен шифон. Бельото следва страстта на Стела Маккартни към античните френски фишове.

"Бельото е моя мания, много време ме вдъхновява и винаги го използвах в моята работа", обясни тя защо решава да прави своя колекция бельо.

37
продукти

Pleasure State

Създаден от визията за модна марка за бельо в крак с тенденциите и стиловете, но също и марка придаваща перфектна форма на тялото и комфорт, Pleasure State стартира през 2004 г. и се превръща като едно от най-горещите имена в индустрията. Основана в Сидни, Австралия, луксозната модна марка за бельо е известна със своето бляскаво бельо.

29
продукти

Seafolly

От 1975 г. насам, Seafolly е в епицентъра на австралийския начин на живот на плажа и e една от най-известните марки бански костюми в световен мащаб. 

33
продукти
13
продукти

BonBon Lingerie

BonBon е естонска марка луксозно дамско бельо за жени свободни по дух и с младо сърце.

BonBon е модерно, секси, очарователно, бляскаво бельо.

С BonBon всеки ден е специален повод.

39
продукти

PARAMIDONNA

PARAMIDONNA е български моден бранд, създаден от Доника Анчева през 2015 година, специализиран в дизайн и производство на бански костюми и плажни дрехи. Използваме първокласни италиански и испански материи, залагаме на доказани световни лидери при избора на материали и аксесоари за колекциите си. Фокусът ни е насочен към дами, които обичат да пътуват и оценяват автентичния дизайн ,характерния стил и личния ни прочит на модните тенденции.

24
продукти
21
продукти