Невероятните масажни свещи

Дата: 2014-09-24

От векове насам в различни народи са открити тайните на ароматните масла. Те могат не само да предразположат, но и да предизвикат истински екстаз от чувства, емоции, преживявания. За това съветваме да приложите подходящи ароматни свещи и да се потопите в романтичната атмосфера.

Предлагаме на Вашето внимание невероятните масажни свещи.
Предлагат се в три примамливи аромата. Изберете от Три Аромата - Канела и Ябълка, Шоколад и Чили и Кокос и Ванилия. Запалете пожар на емоциите! Произведени от естествени съставки: масло от карите, масло от кайсиеви ядки и соев восък. 

С тези тях ще придадете на настроението си вкусен аромат. Нека истинското забавление да започне, когато восъка се стопи и превърне в гладко масло, предназначено за перфектен масаж на цялото тяло. Масажните свещи са подходящи за чувствителна кожа, те ще накарат вашата чувствителна кожа да се чувства още по-добре. Ултра-овлажняващите съставки правят кожата Ви по-мека. Независимо дали планирате да подготвите игрива изненада или просто сте отворени за приключения, вашето легло няма да е същото без тези горещи, нови свещи.